sanitair

Wij helpen je graag verder met de installatie en herstelling van sanitaire toestellen en met alle badkamerrenovaties.

In elke nieuwbouwwoning plaatsen wij de volledige sanitaire installatie.  Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zorgen wij voor een energiebewuste installatie.  Indien gewenst combineren we dit met een verwarmingsinstallatie, warmtepomp en aircotoestellen.

Ook in bestaande woningen vernieuwen en repareren we alle sanitaire toestellen.  Van kleine reparaties tot volledige renovaties.  Ook hier werken we steeds met de beste merken voor een optimaal resultaat : energiezuinig en milieubewust.

Badkamerrenovaties van A tot Z is één van onze specialiteiten.  Met een team van professionele vakmensen starten we met de afbraak van de oude badkamer.  Nadien worden leidingen gecontroleerd, vloer- en wandtegels geplaatst en alle sanitaire toestellen geïnstalleerd en aangesloten.  Met een badkamerrenovatie van JD Heating & Zn geniet je jarenlang van die verfrissende regendouche of dat welverdiende bad.

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden, contacteer ons dan nu voor een vrijblijvend informatiegesprek en een gratis offerte.

JD Heating & Zn heeft een vertrouwensband opgebouwd met meerdere fabrikanten waaronder Vaillant en Mitsubishi Electric.  Beide fabrikanten zijn specialisten in hun vakgebied en JD Heating & Zn helpt je bij het zoeken naar het meest geschikte toestel. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en de prijs-kwaliteit verhouding van deze merken is momenteel ongeëvenaard.  Wat voor ons het belangrijkste is, is de service na verkoop. Zowel Mitsubishi Electric als Vaillant voorzien een zeer uitgebreide technische ondersteuning en scholing van de installateurs. Er staat altijd iemand klaar die zowel de klant als de installateur met raad en daad bijstaan.

JD Heating bv

Jasper Druyts

Smiskensstraat 22

2300  Turnhout

0468 / 01 66 77

info@jdheating.be

Wij plaatsen ook zonnepanelen:

Aanvraag onderhoud verwarming:

bel JD Heating
Scroll naar boven