Nieuwe CV installatie

Gasketel, warmtepomp of beide?

JD helpt u graag bij uw keuze! We bekijken samen de situatie, verwachtingen en wensen om zo tot het beste resultaat te komen. Vaak wordt er gedacht dat warmtepompen enkel voor nieuwbouwwoningen zijn maar niets is minder waar! De huidige generatie warmtepompen is ook geschikt voor een hogere vertrektemperatuur. Eventueel kan er een combinatie gemaakt worden tussen een warmtepomp en een gasketel. Het zogenaamde hybride systeem. Met de huidige energieprijzen is een warmtepomp zeker geen slechte beslissing die u vrij snel kan terug verdienen. Bovendien is het beter voor onze natuur!

Een nieuwe CV installatie is een investering in de toekomst. Een nieuwe verwarmingsketel of warmtepomp kopen betekent jarenlang zorgeloos verwarmen, u bespaart in uw energiefactuur en de algemene waarde van je woning stijgt. Stookolie behoort definitief tot het verleden waardoor veel mensen willen omschakelen naar gas of electriciteit. JD helpt u de overstap te maken.

De mogelijkheden zijn de laatste tijd enorm toegenomen: extreem moduleren, slimme systemen, combi systemen en ga zo maar door. Vaak is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Aan de hand van enkele aandachtspunten proberen we u te helpen bij uw keuze.

JD heeft een vertrouwensband opgebouwd met meerdere fabrikanten waaronder Vaillant en Mitsubishi Electric. Beide fabrikanten zijn specialisten in hun vakgebied en J.D. kan u helpen bij het zoeken naar het meest geschikte toestel. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en hun prijs-kwaliteit verhouding is momenteel ongeëvenaard.

Wat voor ons het belangrijkste is, is de service na verkoop. Zowel Mitsubishi electric als Vaillant voorzien een zeer uitgebreide technische ondersteuning en scholing van de installateurs. Er staat altijd iemand klaar die zowel de klant als de installateur met raad en daad bijstaan. 

Voor meer info verwijzen we u graag naar hun website. U kan met vragen natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

temperatuur per kamer regelen
thermostaat draadloos en via app